Gök gürlüyor e yağmur yağıyor.
Seviyorum bu olayı fazlasıyla.
Seviyorum bu olayı fazlasıyla.
Sen daha yeni işten çıkmadın mı kardeşim ne çabuk iş bulmuşsun. Anadolunun gözünü seviyim İstanbulda iş ararken aylar geçiyorBu soğukta sabah sabah işe mi gidilir ya.
Çok gereksiz .
Ben şehir bile değiştirdim. Hızlı adamım :)Sen daha yeni işten çıkmadın mı kardeşim ne çabuk iş bulmuşsun. Anadolunun gözünü seviyim İstanbulda iş ararken aylar geçiyor
gonzales kardeşimBen şehir bile değiştirdim. Hızlı adamım :)
benimde ihtiyacım var ama demir ilaci almak benim icin ölüm. Alismam lazim.
Ağrı kesici bile almayan biri olarak evet ilac yutmak ölüm ama içmeyince daha kötü 🥲 C vitamini erit onunla ic emilimini arttırsın
Ağrı kesici bile almayan biri olarak evet ilac yutmak ölüm ama içmeyince daha kötü 🥲 C vitamini erit onunla ic emilimini arttırsın
Sonra ne istedik ki
Hayırlı olsunBenim gibisini bulamazsın diyenlerden daha iyisini bulduk, evet.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.