Kadın milleti illa süründürecek.
Hadi güzel bi şarkı hediye edeyim sana
Daha sürünmenin %2'lik dilimini ancak tamamladın,az daha sabır... :)))
Kadın milleti illa süründürecek.
Hadi güzel bi şarkı hediye edeyim sana
%100 ü dolmasını beklersek haftaya akşam yemeğine gideriz :)Daha sürünmenin %2'lik dilimini ancak tamamladın,az daha sabır... :)))
O kadar hızlı ilerleyecek ve akşam yemeği kısmına geçmiş olacağız?%100 ü dolmasını beklersek haftaya akşam yemeğine gideriz :)
Kilo alıp göbeğin çıksa da giy diyedir klsjgsgBu kıyafetleri üretenler neden göbek üstü üretim peşinde?
Alt giyime gelince zaten artık diyecek bir şey bulamıyorum.İlla ya vücut hattın belli olacak ya da dar kesim şeyler giyeceksin....
Saçmalık ya!
Giyen giysin, hiç benlik değilKilo alıp göbeğin çıksa da giy diyedir klsjgsg
Benlikte değil skhgsklşgGiyen giysin, hiç benlik değil
Yani bir zahmet senlik olmaması gerekBenlikte değil skhgsklşg
Bir de olsaydı istiyorsan Tupac :))))Benlikte değil skhgsklşg
Valla giyenleri görüyoruz jkssgsBir de olsaydı istiyorsan Tupac :))))
Elde değildim. Ele avuca sığmam ben sjkgsgTupacta elden gidiyiiiirrrr
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.