Taşa oturanın çocuğu olmaz doktorlar o eskiden beri biliyormuş ')"delikanlı adam kadını kaldırıma oturtmaz" , bu sözü işitip tokat yemişliğim var bir hekimden, beni çocukluktan çıkarıp erkek olmaya zorlayan bir tokattı, yaşım en fazla 14. Centilmenlik mentorum. Mağarama gidiyorum ben, siz sahilde public yapın.
İnsan bir canlı ve bu saatte 😍 günaydın rayiha çok yalnız kaldım sizin için konserler seçtim 😘Uykumdan uyandım öyle saçma sapan..
Ben geldim sen mi gidiyorsun 🥺İnsan bir canlı ve bu saatte 😍 günaydın rayiha çok yalnız kaldım sizin için konserler seçtim 😘
Ben işe dönüyorum
Kısacık mola vermiştim 😍 atıştırmalığımdan kırdım sana iyi uykularBen geldim sen mi gidiyorsun 🥺
Kolay gelsin Alice, dikkat et kendine
Cuma günleri ödeme günü sektörde.Yat yat geri yat resmi tatil değil mi size @NF.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.