3 5 te bize borç ver de bari borcunun şanı yürüsün..Bu borçlar nasıl ola bitmiyor diye yeni borçlar açıyorum kendime
3 5 te bize borç ver de bari borcunun şanı yürüsün..Bu borçlar nasıl ola bitmiyor diye yeni borçlar açıyorum kendime
Orası basıktır, havasızdır, ter kokar küfürlü oluyor senin elit kulakların buna layık mı hiç ncjxx@Chen bizi pavyona götür....
Sen vereceksin benim borcum olacak bebişim3 5 te bize borç ver de bari borcunun şanı yürüsün..![]()
iyiyim ponçiko sen nasılsın?Nasilsinnn sevgili limonataciggmm
Hayat nasil gidiyor
İyiyim bende yuvarlanıp gidiyoruziyiyim ponçiko sen nasılsın?
hayat zor ama bende kolay sayılmam ehehehe
@CipraLex e takıl neşe veriyorsıkıldım!!!
Duyarlı gibi görünüp duyarsız olan insanlardan
Samimi ve dürüst gibi davranıp sahtekar olan insanlardan
Namus bekçiliği yapıp asıl namussuz kendileri olan insanlardan
Ahlak dersi veren ahlaksız olan insanlardan
Sapkınca fikir ve düşüncelerini topluma normal gibi dayatan insanlardan
Karşısında ki kişileri aptal yerine koyan asıl aptal insanlardan
İnsani değerlerden uzak sözde insanlardan ....
Numaratör alıcam..@CipraLex e takıl neşe veriyor
Yalnızlık iyidir.Koca ofiste tek kalmak iyi mi kötü mü bilmiyorum
Sadece gülüyorum. Komik geliyor. Ve sahte.
canavar birisiyimİyiyim bende yuvarlanıp gidiyoruz
Sen bölüm sonu canavarısın 🤪
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.