Bazen sadece neyse yi çekersin. Sıkıldım.
1 . Rap olarak en büyük 2 3 isimden birisi Ceza. Sagopa için bunu sağlamak zor. Çünkü bir dönem Sagopa tüm Türk rapçiler ile sorunlu idi. En uygunu Ceza. Ve bence hak ediyor. Rap müzik özelinde
2- Bunlar bana göre rapçi değil. Popülerlikleri üzerine çağrılmış olabilir. Çakal ilginç ama güzel söylemiş. Sefo niye nefes alırken bişeyler söylemeye çalışıyor anlamıyorum. Olmamış onun. Amerikan rap gösterileri gibi göstermeye çalışmışlar. Kadıköy tayfası olmaması şaşırttı beni.
Sagopa da baya baya düzeltti gibi ama saygı gecesi genelde ölen insanlar için yapılmaz mı :d
Çakal iyi söylemiş Sefo fazlasıyla cringe.
Hepsini izlemedim ama şu görüntüler rap kültürüne uymamış :)
View: https://x.com/Medyanin50Tonu/status/1806294166390862149?t=xNVPOm3BAnBnR6XFEbgGjg&s=19
Damat sabah uyanınca şok jxjx
Yaptın mı? 👨🍳Karnım aç. Menemen vakti..
Yedim bileYaptın mı? 👨🍳
AfiyetYedim bile
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.