Hasta olduk diye adımıza kurban kestiren bir adam düşünün
Bunu bende beklemiyordum addjdks
üzme bu adami @Lavinia : ))
Üzer miyim hiç : )
Nereye gidecen kız tatilde ?Aylardir bekledigim tatilim yaklasiyor, iyide hevesim neden gitmis gibi ..
Nasil bir kafa var bende : )
Nereye gidecen kız tatilde ?
Elazığ a gel fişneli dondurma ısmarlayam sana :)
Tarla satarız senin içinantalyaya gidiorum @Es1967 : ))
baska zaman ismarlarsin artik ..
Pahalliya patlarim yalniz, bastan söyleyeyim.![]()
Tarla satarız senin için
Dilber için değil bak senin için bilmem farkında mısın :d
enisteme bak be , adam gibi sevior : ) adam adammm..
Adam king .. ssfgdh
ay benim ; ) hediye ettigimin cantanin reklami gibi ..Azönce aklımdan koenzim Q10 kullanmaya başlayayım diye geçirdim forumun girişinde reklamı karşıma çıktı.
Siz kimsiniz ? Dkkff
ay benim ; ) hediye ettigimin cantanin reklami gibi ..
günaha sokmaya da calisti : )lökg
Ne günahı jsjdjs
sevdigim bir cantam vardi pek kullanmaya koiyamazdim : ) kösede idi ama gözüm gibi bakardim : )
neyse ki kuzenim cok hosuna giderdi fena : ))
artik o an nasil bir moda girmis isem gittim ona hediye ettim : )
cok sevdigim bir sey olursa psikolojikmen sey diorum : ) sonrasinda Allah imtihan eder : ) pisman misin degil misin diye..
Allahim o canta sonra nette sürekli karsima cikior : ))) deli oldum lfdk
pisman degilim hayir yani : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.