Bazen bakıp sadece hı hı diyorsun. O hı hı neler barındırıyor aklın almaz.
Kahve falı bakan yok mu gençler. Acil güzel şeyler duymaya ihityacım var.
Anlamadım ki ne tatmin edecek beni?sevgili @Eru , tatmin edermiydiki seni : )
yani fal sana güzel seyler söylese , ihtiyacini karsilar mi : ) ihtiyacim var dedin ya.Anlamadım ki ne tatmin edecek beni?
yani fal sana güzel seyler söylese , ihtiyacini karsilar mi : ) ihtiyacim var dedin ya.
Peki bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi?Bazen hissedersin , bu bilmekten öte bir şeydir..
Çoğunlukla kötü bence , ispatlayamazsın ama içini kemirir durur.Peki bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi?
Ne uyuyabiliyorum ne uyanabiliyorum.
Aslında uyudum ama işte kalkarken, insanın kalkma isteği olmuyor.Oysa taş gibi uyumuştur diyordum: )
Ben de akşama revani sipariş ettim iftara yarım saat kala gelir 😀Sipariş ettiğim çanta bugün geliyor 🥰🥰
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.