Ne ki bu?Cok geçmiş olsun..
![]()
Baş ağrısına iyi geliyor..
kaya tuzuna benziyorNe ki bu?
Migren taşı diye geçiyor baş ağrısına iyi geliyor nane kokuyor ferahlık verdiği için olabilir..Ne ki bu?
Ben ilk kez gördüm bunu 😰 geçmiş olsunMigren taşı diye geçiyor baş ağrısına iyi geliyor nane kokuyor ferahlık verdiği için olabilir..
Bana da öyle gelmişti ama migren taşıymışkaya tuzuna benziyor
ham maddesi kaya tuzu diye biliyorum yanlış mı biliyorum acaba hatta bunların ışıklı olanları var gece lambası gibiBana da öyle gelmişti ama migren taşıymış
Ben de görüyorum bazı yerlerde ama hiç alıp kullanmadım, tuz lambasını...ham maddesi kaya tuzu diye biliyorum yanlış mı biliyorum acaba hatta bunların ışıklı olanları var gece lambası gibi
https://www.ciceksepeti.com/tuz-lambasi-orjinal-kaya-tuzu-gece-lambasi-2-3-kg-kcm18889323
gamsızlığın tüyolarını paylaşır mısın bize .dDepresyona gireyim diyorum birkaç dakika![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.