Çok heyecanlıyım. Ellerim yukarılara kadar kallktıı bugün
ayaklar niminik kıpırdıyor
İkinci tedavi çok olumlu sonuçlar vermeye başladı
Birinci tedavide.komple uyuşmuşmıştuk
İnek gibi bağırıyorum ağrılardan
Geçmiş olsun 🤲 @dinamickaygısız
Çok heyecanlıyım. Ellerim yukarılara kadar kallktıı bugün
ayaklar niminik kıpırdıyor
İkinci tedavi çok olumlu sonuçlar vermeye başladı
Birinci tedavide.komple uyuşmuşmıştuk
İnek gibi bağırıyorum ağrılardan
Burun temizliği yapıyor olabilirlernapiorsunuz ki bununla ?
Kuzum hemen hemen her gün sabah kalkıyom ya yüzümü yıkarken bunu yapıyorum 1 kere onun içinde kafanı kendi karnına bakıcak şekilde eğip ağzın açıkken ve nefes verirken burnuna sıkıyorsun bunun için aletlerde satılıyor sanırım ben sırınganın iğnesini çıkarttım ucuna kulaklık slikonu taktımSen düzenlimi yapiyorsun yoksa hasta olunca mi?
eczaneye danış alırken nasıl kullanılıyor diye belki onlarda bilgi verir sana
Burun temizliği yapıyor olabilirler
Kuzum hemen hemen her gün sabah kalkıyom ya yüzümü yıkarken bunu yapıyorum 1 kere onun içinde kafanı kendi karnına bakıcak şekilde eğip ağzın açıkken ve nefes verirken burnuna sıkıyorsun bunun için aletlerde satılıyor sanırım ben sırınganın iğnesini çıkarttım ucuna kulaklık slikonu taktım
Tamamen tıkalı ise bir tık hızlı sıkıyorsun ki açılsın değilse normal
Hastayken sabah akşam veya sabah öğle akşam
Çok farklı buldumİş arkadaşım keyfim kırık ya da yok mu öyle birşey demişti.
İyi uykularUyku cayimi iciorum..
Sağlık olsun :)Serum Fizyolojik Nedir?
Halk arasında tuzlu su çözeltisi olarak bilinen maddenin vücuda herhangi bir zararı bulunmayan tıp bilimi içerisinde kullanılan bir serum çeşidi olarak bilinir. Her 100 ml çözelti içerisinde 0,9 gram sodyum klorür içerir. Bu miktar çok fazla olmadığından dolayı küçük yaşlarda kullanım için herhangi bir sıkıntı içermez. Kolaylıkla uygulanabilen, vücuda zararı olmayan bu ürün pratik ve sağlıklı olduğu için çok sık tercih edilir. Serum fizyolojik ne işe yarar diyorsanız kurumuş veya birikmiş olan mukus yüzünden zorlaşan nefes alıp verme eyleminde burnun temizlenmesi için kullanılır.
Nemlendirici bir özelliğe sahip olan serum fizyolojik yetişkin bireylerde de kullanılan bir yapıya sahip olduğundan burun kuruluğunu hızlıca giderir ve daha rahat nefes almanıza yardımcı olur.
bu yakmıyor tuz oranı çok düşük ama bunun gibi ayarlayamadım evde ben ondan hazır alıyorum o kadar yakmasıda iyi bir şey değil bence kurutup tahriş ediyorBen hastayken yapmistim , ama coook feciii yakiyor bu nunuuuu.. saglikliyken iyi de , hastayken aboo😂
Sen alasını yaparsın, ne yol çekecen o kadar.: )Off rengi de çok güzel görünüyor
Simitler benden olsun... Nasıl özledim simidi, taa karşıya gitmem lazım ağzıma layık simit için ekmek gibi yapıyorlar burada
Ekli dosyayı görüntüle 13193
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.