Haftada bir kuaföre giden kızlar hariç herkese günaydın
Kolay gelsin22'ye kadar çalıştım.
Yeni bir umut diye başladığım gün, bir baskasinin ölüm haberini alıyorum, ya bir arkadaş, ya bir abi, ya da bir dostun babası. Bugün de mahallemizin Çeto başkanını toprağa verdik. Bundan 30 sene önce bizi bakkala götürüp dondurma alıp sevindiren Çeto başkan artık yok. Semtte kafamızı cevirdigimiz her yerde hatırası gözümüzün önünde canlanacak artık. Güzel insandın, güzel yaşadın, bugünde senin için üzülüyoruz
yemekteyize katılmış asjıdhuyasıjd sözlükte gördüm ben deZamanında çok severdim Rapizm Çağla'yı. Tv de karşıma çıktı.Tuhaf
Bende şimdi gördüm. O dönem 3 4 iyi kadın raperdan biriydi. Ama hepsi silindi gitti. 😂yemekteyize katılmış asjıdhuyasıjd sözlükte gördüm ben de
öyle oldu ya. ekmeğini yiyemedi rapinBende şimdi gördüm. O dönem 3 4 iyi kadın raperdan biriydi. Ama hepsi silindi gitti. 😂
Şu dönemdeki kadın rapçi gezen 1 2 kişi var onları görünce bunlar ilahmış denir. Ki bunlar da çok çok iyi değillerdi. İzmir'den çok iyi kadın raperlar vardı o dönem. Güzel ortamlar vardıöyle oldu ya. ekmeğini yiyemedi rapin
kesinlikle çok iyi olmadıklarına katılıyorum ama piyasada pek kimse yoktu, rahat takıldılar o yüzdenŞu dönemdeki kadın rapçi gezen 1 2 kişi var onları görünce bunlar ilahmış denir. Ki bunlar da çok çok iyi değillerdi. İzmir'den çok iyi kadın raperlar vardı o dönem. Güzel ortamlar vardı
İzmir'den çok iyi newschool mcler de vardı zamanında, hepsi bitti gitti ama şimdikiıerin belki de yarısından çoğunu alt edecek kabiliyetteydilerİzmir'den çok iyi kadın raperlar vardı o dönem.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.