Bu soğuk havalarda göbeği açık gezen kızlar hariç herkese günaydın
İçin ısınsın diye açıklar herkesi mont ısırmaz yeğenBu soğuk havalarda göbeği açık gezen kızlar hariç herkese günaydın
Ya çok teşekkür ederim..@Sade ismin çok şık:)
Rica ederim. Çok yakışmış gerçekten. Bu hayatın curcunasında çok hoş hissettiriyor. Umarım sağlıklı, ömrü güzel bir kızın olur iler de:)Ya çok teşekkür ederim..
Çok severek kullanıyorum ilerde kızım olursa Sade ismini veririm diye düşünüyorum..
Gelirken bize de alirmisin sade lütfen.Canım kahve çekti sizin yüzünüzden
Şuan kahvaltı öncesi mi?
Beğenmediniz mi Sara hanım..Şuan kahvaltı öncesi mi?
Hayır. Beğenmediğimi söylemedim neden öyle düşündünüz acaba? Sadece sordum.Beğenmediniz mi Sara hanım..
Siz kahveyi nasıl içersiniz..Hayır. Beğenmediğimi söylemedim neden öyle düşündünüz acaba? Sadece sordum.
Şekersiz içerim eğer sorduğunuz tat durumuysa. Diğer türlü bir zamansal anlamda bir sınırlama / sıralama yok. Düzenli bir tüketim söz konusu değil. Ne zaman denk gelirse içebilirim.Siz kahveyi nasıl içersiniz..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.