Henüz flört halinde olan çiftlerin erkek kişi ile birlikte gittiği yerde yaşadığı anektodtur. Bir davet , dışarıda tanıdık bir mekana götürülmek yahut erkeğin herhangibir tanıdığı kimselerin olduğu bir yere hatun kişisinin götürülmesi durumunda yaşanır. Bu durum hatun kişisini o an baya bir mutlu eder.
Örneğin;
+ Ooooo canım kardeşim hoşgeldin , geçin oturun ne söyleyeyim size? Mekan senin kardeşim.
- Sağol dostum , karnımız acıktı ben de dedim bir uğrayalım senin mekanın yemekleri meşhurdur.
+ Tabiki kardeşim...
Ve o an mekan sahibi hatun kişiye dönerek o cümleyi söyler
"hoşgeldin yenge"
Hanım kızımızın yüzüne hafif bir tebessüm yerleşiverir ve erkek kişiye kısa ve utangaç kaçamak bir bakış atar.
Adam istenilenleri yollamak için dönüp garsonlara "olum bakın buraya" der ve gider.
Ve o sıra çiftlerimiz bir birini süzer...
Örneğin;
+ Ooooo canım kardeşim hoşgeldin , geçin oturun ne söyleyeyim size? Mekan senin kardeşim.
- Sağol dostum , karnımız acıktı ben de dedim bir uğrayalım senin mekanın yemekleri meşhurdur.
+ Tabiki kardeşim...
Ve o an mekan sahibi hatun kişiye dönerek o cümleyi söyler
"hoşgeldin yenge"
Hanım kızımızın yüzüne hafif bir tebessüm yerleşiverir ve erkek kişiye kısa ve utangaç kaçamak bir bakış atar.
Adam istenilenleri yollamak için dönüp garsonlara "olum bakın buraya" der ve gider.
Ve o sıra çiftlerimiz bir birini süzer...
Son düzenleme: