Ama çok eminsin sevilmemiş olduğuna?Miras açıklanırken..... (Daha başıma gelmedi)
Doğru söyleyenin seveni az olur.Miras açıklanırken..... (Daha başıma gelmedi)
Sigaramda yok buna bir ara sigara yakacam lotus 🚬İki yerde.
Biri; ben çocukken bir akrabam beni çok severdi. Ergenliğin orta dönemlerinde içime kapandım diye dedem psikologa götürmüştü beni. O zaman terapi sürecinde o akrabanın beni sevmediğini ve taciz ettiğini fark ettirmişti. O zaman "Yani beni sevmemiş mi?" Cümlesini iğrenerek söylediğimi hatırlıyorum.
İki; annem erkek arkadaşına beni sevmediğini söylediğinde hissettiğim o tuhaf, duygusuz boşluk hissi.
Uzun süreden sonra hatırlamak tuhaf hissettirdi.
Elleri kırılsın 🤬İki yerde.
Biri; ben çocukken bir akrabam beni çok severdi. Ergenliğin orta dönemlerinde içime kapandım diye dedem psikologa götürmüştü beni. O zaman terapi sürecinde o akrabanın beni sevmediğini ve taciz ettiğini fark ettirmişti. O zaman "Yani beni sevmemiş mi?" Cümlesini iğrenerek söylediğimi hatırlıyorum.
İki; annem erkek arkadaşına beni sevmediğini söylediğinde hissettiğim o tuhaf, duygusuz boşluk hissi.
İki yerde.
Niye, ne oldu?Şimdi :d
Olur bazen öyle kararsız şeyler :dNiye, ne oldu?
Hep sevildiğimi zannetmem ama bir lütufu sevmiyorlarsa sorunu kendilerinde arıyabilirler.@Egolu Narsist Patriarkal sen sevildin mi hep
Sevilmemek ne kırıcı 🚬Hep sevildiğimi zannetmem ama bir lütufu sevmiyorlarsa sorunu kendilerinde arıyabilirler.
O biraz kim tarafından sevilmediğini göre değişiyordur.Sevilmemek ne kırıcı 🚬
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.