Sevdiğin tarafından sevilmiyorsan kırar başkasının sevgisini kim umursar kiO biraz kim tarafından sevilmediğini göre değişiyordur.
Sevdiğin tarafından sevilmiyorsan kırar başkasının sevgisini kim umursar kiO biraz kim tarafından sevilmediğini göre değişiyordur.
İşte sana da hediye almışlar EruUlan bunu bir kere dibine kadar yaşadım hakikaten.
"Bu hediyeleri napayım" diye sormuştum. Bana aldığı hediyeleri. Hatıraları. Geri ister mi acaba diye merak ederek sormuştum hem de.
"Çöpe at" dedi. Anasını satiyim işte orada hakkaten hiç sevilmediğimi anladım.
İşte sana da hediye almışlar Eru
Mağazaya girip bir şey satın alınca hediye mi olmuş oluyor? Öyleyse alındı tabi.
Hediye daha nasıl olsun bebişim. Onunla yaşadığın zaman bir hediyeydi zaten bitmiş olabilir ama hediye işte
Öyle değil mi @Vera
Hediyeyi ne yapıyım diye neden sordun? Artık öyle ya da böyle sana ait o zaten anlamlı zamanların anlamlı hediyesiydiBir anlamı yoksa hediye alınmasının ne önemi var? E anlamı olacaksa da raftan bir şey satın almanın anlamı yok.
Öfff. Bir de bana öküz derler. Öyle işte.
Hediyeyi ne yapıyım diye neden sordun? Artık öyle ya da böyle sana ait o zaten anlamlı zamanların anlamlı hediyesiydi
EvetttttHediye daha nasıl olsun bebişim. Onunla yaşadığın zaman bir hediyeydi zaten bitmiş olabilir ama hediye işte
Öyle değil mi @Vera
Hepimiz bir araya gelsek eruya gücümüz yeter mi?Evettttt
Ben o kadar yoğunluğum arasında ona zaman vereceğim. Ona dokunuşumu, tebessümümü, hassasiyetimi, cilvemi vereceğim. O diyecek ki hediye almadım. Elim kaşınıyor @Fluffy 😂
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diyon ellam ben hiç üstüme alınmadım forumdışı birine mesaj gibi geldiYalnız hanımlar ben bu saatten sonra din dil ırk cinsiyet ve ebat ayırt etmeden, bana vurana vuruyorum. Öyle bir karar aldım ve kodummu da oturturum baştan söyleyeyim.
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diyon ellam ben hiç üstüme alınmadım forumdışı birine mesaj gibi geldi![]()
Güç savaşında mıyız kız? Ben hiç savaşamam kimseyle. Yorgunluktan ölürken. Ayaklarımı uzatıp soğuk karpuz yerim😂Hepimiz bir araya gelsek eruya gücümüz yeter mi?
Sinek geçmiş kadar etki yapar vurduğum @Vera da yorgunmuş zaten yırttın hadiBen sana kıyamam Fluffy. Hem sen vursan da canımı yakamazsın gibi geliyor bana. Sana serbest :*
Sinek geçmiş kadar etki yapar vurduğum @Vera da yorgunmuş zaten yırttın hadi![]()
KaşınıyozTanrıyı kıyamete zorlamak diye bir tabir var bilir misin?
Tehlikeli sularda yüzmeyin. Güzel güzel gelin bana, ben de güzel güzel cevap vereyim.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.