Tema Editörü

Hiç kurtardığınız yaralı hayvan oldu mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nunu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anlatırken üzülmeyeceksen dinlerim. Atlatamıyorlar zaten ah :(

Topallıyordu bulduğumuzda. Veterinere götürdük, kırığı yokmuş ama fena dövmüşler dedi. Tedavisini yaptı. 3 yıldır bizde. Kendini savunamıyor hala, doğru düzgün havlamaya bile yeni başladı. Yabancı gördü mü kuyruğunu kıstırıyor, kendini geri çekiyor, arkamıza saklanıyor. : (((

Konu Sahibi
Topallıyordu bulduğumuzda. Veterinere götürdük, kırığı yokmuş ama fena dövmüşler dedi. Tedavisini yaptı. 3 yıldır bizde. Kendini savunamıyor hala, doğru düzgün havlamaya bile yeni başladı. Yabancı gördü mü kuyruğunu kıstırıyor, kendini geri çekiyor, arkamıza saklanıyor. : (((
Hayvan sevmeyen insan sevmiyorum. Anlamıyorum. iyilik yapma tamam zararda verme..umarım beter olurlar fpalm:

Konu Sahibi
Geçen hafta bahçede ponçiğin elinden fareyi kurtardım :honk:
İç güdüsel avlıyor, bana mı hediye edecek bilemiyorum ki. Karnıda tok :honk:
içgüdüsel malesef açlık değil... ahh benim kedimde avlıyordu çok üzülüyordum. Bizimki çok hızlıydı engel olamıyordum sen gene başarmışsın :kalp:

Odaya giren arıları pencereden atıyorum ama sivri sineklere acımıyorum. Yine bi yanımız yaprak dökerken bi yanımız bahar bahçe 🤦‍♀️

Konu Sahibi
Odaya giren arıları pencereden atıyorum ama sivri sineklere acımıyorum. Yine bi yanımız yaprak dökerken bi yanımız bahar bahçe 🤦‍♀️
Arıya bende kıyamıyorum ama o denk gelirse bana kıyacak. 😁 Sivriler alerji yapıyor bende kocaman kocaman kabardığımdan bende acımıyorum malesef 😣 😣

soğukta donmak üzere olan köpeği kurtarmıştım.
tek canla bu bölüme kadar geldiysem o köpeğin duası sayesinde sanırım

Ben küçükkene yılanlarlarla oynarmışım, bahçede güneşlenmeye çıkarlarmış :honk:
Tabi benim bunlardan haberim yok bana anlatılanlar bunlar :honk:

Son düzenleme:
Konu Sahibi
Ben küçükkene yılanlarlarla oynarmışım, bahçede güneşlenmeye çıkarlarmış :honk:
Tabi benim bunlardan haberim yok bana anlatılanlar bunlar :honk:
Yılan mı ?
Allah iyiliğini versin.
Bende kaplumbağanın peşine takılıp köyde ta tarlanın bir ucuna kaybolmuştum. Baya aramışlardı beni 🤣🤣🤣
Hayvan seven insanları seviyorum. 🥰

kedimi ilk sahiplendiğimde kara mantardı. 5 aylıktı ve 4 ayını tek başına bir odada geçirmiş. sahiplendiğim gibi diğer iki kedime de bulaştı. hepsinin tüyleri döküldü, iştahları azaldı, biri yavruydu ekstra gençlik hastalığına yakalandı. hepsini 3 ay içerisinde tedavi ettim. şimdi eskisinden de iyiler. 🥳

Geri