Yazinca kelimeleri sevgili Holy beycigim..hani whatsapp de gibi diim anla..oto klavye var gibi sanki...kelimesi yazmaya yelteniyorsun..sistem sana yaziveriyor insallah anlatabilmisimdirNasıl yani anlamadım sevgili @Süreyya hanımcımmm
Yazinca kelimeleri sevgili Holy beycigim..hani whatsapp de gibi diim anla..oto klavye var gibi sanki...kelimesi yazmaya yelteniyorsun..sistem sana yaziveriyor insallah anlatabilmisimdirNasıl yani anlamadım sevgili @Süreyya hanımcımmm
Valla sevgili @Süreyya hanımcım bir takım bir şeyler anladım ama, benim anladığım bir takım bir şeyler, senin anlatmak istediğin bir takım bir şeylerlerle aynı duygulara denk geliyor mu bilemedim 🤔 🤣 🤣Yazinca kelimeleri sevgili Holy beycigim..hani whatsapp de gibi diim anla..oto klavye var gibi sanki...kelimesi yazmaya yelteniyorsun..sistem sana yaziveriyor insallah anlatabilmisimdir
Anlasilamamisiz..Valla sevgili @Süreyya hanımcım bir takım bir şeyler anladım ama, benim anladığım bir takım bir şeyler, senin anlatmak istediğin bir takım bir şeylerlerle aynı duygulara denk geliyor mu bilemedim 🤔 🤣 🤣
Forumun editorunden vs mi bahsediyorsun acaba
Ne güzel miyavlıyorsun sen öyle sen bir de benim gece yi görrBazi aslanlarda miyawlar : )) Meoww : )
Ne güzel miyavlıyorsun sen öyle sen bir de benim gece yi görr
Zaten başka türlü sevemiyorumm için rahat olsunnGeceyi benim icin bi kere isir : )) Cherry öyle seviormus de : )
Benim bile beni sevesim geldi lkasjd
Kükretmeyin beni bak
ee napalım Aslan olmak zor zanaattdirek parcalamaya : ))
Aile üyelerinin sizden sakladıkları bazı şeyler olduğunu hissedebilirsiniz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.