@HolySpectre @Süreyya nim görselinde ben seni göremiyorum 🥺
@ivan divandelen sevgili patlıcan bey bu iş sende.Ekli dosyayı görüntüle 10041
Ben de @ivan divandelen gibi montaj yapmayı bilsem şuraya @HolySpectre yi koyardım
Haşmetlimiz
Şimdi @ivan divandelen de balık aslanı hakkını yemeyelim çok haşin aynı zamanda pamuk gibi bir erkek@ivan divandelen sevgili patlıcan bey bu iş sende az çok deme seninde çorba da tuzun olsun haydii pamuk eller cebe 😄
Bu düşüncelerle solda ki olamamSagdakisin tabii ki.
Aslanlar asiri seviyor.
Sonra her istedigini yaptirirsin ddd
E verirsin bana bi adminlik artik.bdvsbsvdvdj
(Şaka yapiyorum)
Yaparız tabi bi yerimiz mi düşer sanki? Takip edeni takip etmek gibi bir şey bu. Öveni överiz adfretSonra her istedigini yaptirirsin ddd
Evet aslında ego ve övülme meselesini bu yüzden seviyorum eğlenmek için güzel bir sebep benceEgleniyoruz tabii sevgili holy..
Evet @ivan divandelen beyi de danismaya cagiralim..
@ivan divandelen sevgili patlıcan bey bu iş sende.
az çok deme seninde çorba da tuzun olsun. haydii pamuk eller cebe 🥲
özelden fotonu yolla admin efendi seni hürreme kendimi de sülümana şoplayayım.
Aslan aslana bunu yaparmı kekemmmmmEkli dosyayı görüntüle 10044
bu arada yusuf miroğlu'nu fazla kullanmayalım holy efendi onu ben seneler önce parselledim, polat kekemdardan yürü sen
İçinde biraz akreplik var gibi ivanınAslan aslana bunu yaparmı kekemmmmm
Var var kesinlikle 🤣İçinde biraz akreplik var gibi ivanın
Aslan aslana bunu yaparmı kekemmmmm
Kara mizahta da çok iyi ama potansiyelini burada sergilemiyor nedense...Var var kesinlikle 🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.