S
Serçe

Abartmıyorum ağlayıp sızlayıp ilk o arıcak diyen arkadaşlarımı izledim ya. Kızım ararsa arar aramıyor ise sen ara ne var yani.
Çok fenayız bence :d
Çok fenayız bence :d
Nasıl yani hiç mi trip atmayalım cilveye dahildir tripte ama azı makbul :dSüt çocuklarının partneri olur ancak bu minvalde ki hatun kişiler. Aklı selim adam neylesin bebe beliği.
Nasıl yani hiç mi trip atmayalım cilveye dahildir tripte ama azı makbul :d
Sus dün okudum çakal adamın tekisin bencil adam.!Yahu amenna sonu oynaşa dönecek trip baş tacıdır lakin dediğin gibi dozunda. Anlattığın tipte ki insan oğlunun psikolojisi normal olabilir mi ?![]()
Sus dün okudum çakal adamın tekisin bencil adam.!
Sen trip çekemezsin onu anladık Sjssj
Başkası söyleyince insanın gıcıgına gidiyor demi bencil falan :)
Kurana bassam diceksin sen çarpamazsın ama kuran çarpar SjssnYok vallahi gayet kendimle barışığım, şimdi böyle olduğuma yeminler etsemde yüz yüze iletişimlerde kurana da çarpsam inanmıyorlar zaten.
Kurana bassam diceksin sen çarpamazsın ama kuran çarpar Sjssn
Bencil mi.. Farkında olmamak diyelim SjsjsDüşün şu kadar basişt şeyde bile bencilim işte D:
Bencil mi.. Farkında olmamak diyelim Sjsjs
Şimdi ben size çakal desem bana küser misiniz ?ahaha az önce de "rezil ettim beni yedi düvele" yazmışım düzelttimyemişim böyle farkında olmamayı
Şimdi ben size çakal desem bana küser misiniz ?
Küfür seviyorsunuz demek hemen öğrenip geliyorum çakal bey SjssjHayır .. Hatta bütün küfür sarfiyatını üzerime salabilirsin.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.