Hayran Olduğunuz Biri Var mı?

Küboo

🎈
Board Admin
Çok garip gelecek ama benimkinin yasakladigi tek şey kitap okumamdi :d sürekli elinde kitap var ee ne güzel insanmisim yaa hdxhs neyse başa çıkamadı da büyük bı kütüphane yaptirmisti babam yaa 😁

Ciddimisin yaa? Bazen ebeveyinler kasiniyor jdjdhdkhdd benim de müzik dinlememe cok karisirdi, kraltv kapattirmisti 🙄

Chen

🎈
Forum Sorumlusu
Ciddimisin yaa? Bazen ebeveyinler kasiniyor jdjdhdkhdd benim de müzik dinlememe cok karisirdi, kraltv kapattirmisti 🙄
Babam bizimle vakit geçirmeyi severdi ben eline kitap alınca ev sessizlesiyor ya djsj napsin gelip bişey soyleyecekti illa şimdi pek okumaya fırsatım kalmiyor yine de deniyorum

Cherry

Geceye aşık bir kadını güneşin yapamazsın.
Elmas Üye
Ben liseye giderken odamda Emre Altug posterleri vardı babam guder yelir bakardı jdjs (altta kasiklara dek inmiş pantolon üstü çıplak) şöyle bı bakardi geçerdi djdj arada çix cix yapardı

Sonra aradan zaman geçti babam TV izliyor ben de çay götürdüm Hakan Altun var ekranda ,ekrana takıldım azcik
Sen bunu mu beğeniyorsun? Nerde cirkin erkek varsa onu beğen bak kızım böyle damat istemiyorum jdhdh

Bu zamana kadar babamın hiç sevmeyeceği kişiler oldu hayatımda, son olan hariç , başına gelir diye söylemde bulunmuyor artık: )

Nerde bela çekerim genelde: )

Chen

🎈
Forum Sorumlusu
Yaaa tatliliga bakarmisin 🥹🥹🥹🥹
Ama sadece bize tatlı ben tatlı yönlerini anlatıyorum babam sadece bizi seviyor ... Dışarıya fazlasıyla zorba ve acımasız bu beni biraz üzüyor o insanların yerinde olmak istemezdim. Bazen empati yapıyorum icim almiyor 🚬 üstünlüğü ile ezmeyi çok sever

Küboo

🎈
Board Admin
Ama sadece bize tatlı ben tatlı yönlerini anlatıyorum babam sadece bizi seviyor ... Dışarıya fazlasıyla zorba ve acımasız bu beni biraz üzüyor o insanların yerinde olmak istemezdim. Bazen empati yapıyorum icim almiyor 🚬 üstünlüğü ile ezmeyi çok sever

Önemli olan size tatli olmasi, düsünsene tam tersi olsaydi??

Üst Alt