Ama Emre Altuga ses etmiyordu işte neyini seviyorsun derdi dudaklarını derdim jdhs şimdi hiç sempatim yok nötrüm yani bu hayatta varlığı veya yokluğu önemsiz benim için djdn
Çok garip gelecek ama benimkinin yasakladigi tek şey kitap okumamdi :d sürekli elinde kitap var ee ne güzel insanmisim yaa hdxhs neyse başa çıkamadı da büyük bı kütüphane yaptirmisti babam yaa 😁
KimdiiSu an benim icinde öyle, beninki emre degildi ama jdjdjjds
Babam bizimle vakit geçirmeyi severdi ben eline kitap alınca ev sessizlesiyor ya djsj napsin gelip bişey soyleyecekti illa şimdi pek okumaya fırsatım kalmiyor yine de deniyorumCiddimisin yaa? Bazen ebeveyinler kasiniyor jdjdhdkhdd benim de müzik dinlememe cok karisirdi, kraltv kapattirmisti 🙄
Babam bizimle vakit geçirmeyi severdi ben eline kitap alınca ev sessizlesiyor ya djsj napsin gelip bişey soyleyecekti illa şimdi pek okumaya fırsatım kalmiyor yine de deniyorum
@Küboo müzik dinlemek meşgul de etmiyor ki niye yasaktı jdjd
Ben liseye giderken odamda Emre Altug posterleri vardı babam guder yelir bakardı jdjs (altta kasiklara dek inmiş pantolon üstü çıplak) şöyle bı bakardi geçerdi djdj arada çix cix yapardı
Sonra aradan zaman geçti babam TV izliyor ben de çay götürdüm Hakan Altun var ekranda ,ekrana takıldım azcik
Sen bunu mu beğeniyorsun? Nerde cirkin erkek varsa onu beğen bak kızım böyle damat istemiyorum jdhdh
Su an benim icinde öyle, beninki emre degildi ama jdjdjjds
Yani kısmen hakli aslında fazla zevku sefa Allah'ı unutturuyor eee o da Baba ve biricik kızını eğitiyorGünah diye :dddddd
Bela sevicilik var kanimizdaBu zamana kadar babamın hiç sevmeyeceği kişiler oldu hayatımda, son olan hariç , başına gelir diye söylemde bulunmuyor artık: )
Nerde bela çekerim genelde: )
Ama sadece bize tatlı ben tatlı yönlerini anlatıyorum babam sadece bizi seviyor ... Dışarıya fazlasıyla zorba ve acımasız bu beni biraz üzüyor o insanların yerinde olmak istemezdim. Bazen empati yapıyorum icim almiyor 🚬 üstünlüğü ile ezmeyi çok severYaaa tatliliga bakarmisin 🥹🥹🥹🥹
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.