Umarım afyonlanmadın 😊Ben rüyamda gördüm bu adamı ya :/
Milletin rüyasına kimler girer
Ben rüyamda gördüm bu adamı ya :/
Ramiz Dayı da olmasa kültür yerlerdeRamiz karaeski 🚬
eyşanlar ölmez şekil değiştirirler
Ben rüyamda gördüm bu adamı ya :/
Yok ya aynı rüyada benazir butto yı da gördümUmarım afyonlanmadın 😊
e ruyanı anlatYok ya aynı rüyada benazir butto yı da gördüm
Ben o zaman hasan sabah kim tanımıyordum ki rüyada görünce kimmiş bu diye baktım da öğrendime ruyanı anlat
Açıkçası bu performansı beklemiyor değildim. 😊 muhakkak biri çıkar diyordumhangi hasan?
sabaha basan
Belki vesile olur, kitap okunduğunda beni bile hatırlamayabilirsin.Artik aklima sen geleceksin Promete
Kitap okuyunca kimseyi hatirlamamak normal bence yaBelki vesile olur, kitap okunduğunda beni bile hatırlamayabilirsin.
Okuduktan sonra demem gerekiyormuşKitap okuyunca kimseyi hatirlamamak normal bence ya
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.