Teşekkür ederim 😊 ne güzel 🤗Aminnn teşekkür ederim en sevdiğim kardeşimin bebeği oldu
Darisi senin başina olsun
Ayyy ne değişik Bi duygu yayiaaa, kokusunun burnuma gelmesi normal mii
benim asla olamıycam bişi gibi geliyo
nası bi duygu bilemem ben teyzelikten devam
ayrıca kutlama tepkisi eklensin acil ghfhkl
İnanilmaz müthişli bir duygu @döngüsel ciğimAllah analı babalı büyütsün, bahtı güzel olsun bebişin.
Benim abilerden daha ses yok, ben ne zaman halalık duygusunu tadacağım acaba? : )
benim çocuğum olsa muhtemelen ablamlar da benzer hatta aynı düşüncelere sahip olur ama öyle bi durum söz konusu olmadığı için şimdi şey edemedimAyyy ne değişik Bi duygu ya
Daha ben bu minik kahve çekirdeğinin babasını büyütmüşüm 😢
Ne zaman baba oldu bu çocuk ya 😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭
Napim adam evlenmiyor 😏Arkadaşlar kardeşlerinize abi ablalarınıza söyleyin teşvik edin israr edin onları darlayın canlarını sıkın ve hatta gerekiyorsa bunaltin bıktırın
Acilen yeğen sevgisini tadın
Bir sürpriz yapıp sen evlenNapim adam evlenmiyor 😏
O sevgiyi yedirmemm 😏 hem bana denk biri gelmedi hiç çok zor o işBir sürpriz yapıp sen evlen
Yeğen sevgisini O tatsın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.