_bigguy gitti canımE sana gitti dediler burdasın sen nolmuş ben anlamadım
_bigguy gitti canımE sana gitti dediler burdasın sen nolmuş ben anlamadım
O nick farklı AAAA bende biggie diyorsunuz sandım o nickteki kişiyi hatırlayamadım_bigguy gitti canım
Cidden sen sandım ama sen değilmişsin tanımadıgım birisiymiş yahutatsız

Büyük bir mani olmadığı sürece buralardayım ben dhdhsjCidden sen sandım ama sen değilmişsin tanımadıgım birisiymiş yahu![]()
boşu boşuna üzülecek nedenler yayatmışım yahuBüyük bir mani olmadığı sürece buralardayım ben dhdhsj
Aaa @Biggie yi atar mıyız hiç en seksi demirbaş üyemizO nick farklı AAAA bende biggie diyorsunuz sandım o nickteki kişiyi hatırlayamadım
Teşekkürler aydınlanma için 🤗
canım teşekkür ederimAaa @Biggie yi atar mıyız hiç en seksi demirbaş üyemiz
Yasam felsefem ya.Akıllı insan düşündüğü her şeyi söylemez, fakat söylediği her şeyi düşünür.
ARİSTOTELES
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.