Ben okuduğumun hiçbirini anlayamadım ya gözüm bişi okudu ama diğer gözüm de kaydıbüyüdük kelimesi manidar olmuş yalnız ghdkl
Ben okuduğumun hiçbirini anlayamadım ya gözüm bişi okudu ama diğer gözüm de kaydıbüyüdük kelimesi manidar olmuş yalnız ghdkl
ulan evde oturup müzik dinliyodum ben şaşı olcaksın beni de alet ediyosun gsghfhjkBen okuduğumun hiçbirini anlayamadım ya gözüm bişi okudu ama diğer gözüm de kaydı
Ben yazıdan önce baktım hemen dikkatimi çekti.![]()
Sizin de uzunca yazıyı okurken gözünüzün bir yere takıldığı oldu mu
Ben resimdekini algilayamadim önce yazıya odaklıydım sonra dedim o da ne fndnBen yazıdan önce baktım hemen dikkatimi çekti.
Sonra yazının da olduğunu gördüm. İlginç hikaye tebrik ederim.
Yapmayın arkadaşlar direkt ne olduğunu anladım siz de anlamışsınızdır :dSonra yastık gibi geldi nfnd
3. Tercih olarak senin anladiğini anladım...Yapmayın arkadaşlar direkt ne olduğunu anladım siz de anlamışsınızdır :d
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Chen bu sabah pek olumlusun valla içim gözüm gönlüm açıldı. Sigaraya mı başlatacaksın bizi yapma çok pahalı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.