Günaydın hayırlı sabahlar 😎
müşterileri tatmin etmeye çalışıyorum. sen napıon ?Herkes uyanmış. Ee napıyoruz?
Söylemesi ayıp duble Türk kahvesi yaptım. Esinti ve kuş cıvıltıları eşliğinde hüpletiyorum. Bir saat sonra maraton başlıyor.müşterileri tatmin etmeye çalışıyorum. sen napıon ?
afiyet olsun yarasın kral. yarın da ben yapıcam el ense keyif. bu hafta yorucu geçtiSöylemesi ayıp duble Türk kahvesi yaptım. Esinti ve kuş cıvıltıları eşliğinde hüpletiyorum. Bir saat sonra maraton başlıyor.
Kolay gelsin.
tipini!
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.