Canım tatilde misin
Hayır : ) güneşli havaya ümid ederek gözlükle işe çıktım: )
Canım tatilde misin
Hayır : ) güneşli havaya ümid ederek gözlükle işe çıktım: )
Havalı havalı yürüyüş gördüm adeta 💅❤️Hayır : ) güneşli havaya ümid ederek gözlükle işe çıktım: )
Gece oldu yürümez bu saatte benceHavalı havalı yürüyüş gördüm adeta 💅❤️
Sokaklar hala güzeldir bence üstelik mevsim dışarı çıkmak için izin veriyorkenGece oldu yürümez bu saatte bence![]()
Daaada Davosa gelmemSokaklar hala güzeldir bence üstelik mevsim dışarı çıkmak için izin veriyorken
Daaada Davosa gelmem
sahilde yürüme vardı şimdi![]()
Telefonum var ordan gitar sesi açarız...Toplaşalım ateş yakalım plaj terlikleri parmakları rahatsız eden kumlar şarkılar... Bence plaja inelim gitarın var mı
@Cherry nin telefondan da ateş sesi açalımTelefonum var ordan gitar sesi açarız...
birkaç şişe de şarap alırız üfffff
Biz söyleriz ağzımız ne güne duruyor :)senfoni orkestrasını kim açacak ?
tamam oda olur sende söyleBiz söyleriz ağzımız ne güne duruyor :)
Pamuk getir ben şarkı söylerken lazım olacak sizetamam oda olur sende söyle![]()
Pamuk mu ?????Pamuk getir ben şarkı söylerken lazım olacak size
Kulağına :)Pamuk mu ?????
içim fesat benim korktum![]()
ben de öldürücü bir sesin var zannettimKulağına :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.