Neden? Kız arkadaşın olmadığı için.... Olsaydı kapıda bekler tutardı anahtarı, telefonu karıştırırdı bu arada boş dururken çok fırsat oluyor :dTünaydın.
Bu sabah yks sınavına girdim. Girişte arabamın anahtarı yanımda diye sınava almadılar. Olay çıkardım. Camları yumrukladım, sonra polisler müdahale edip dövdüler beni. Ağladım yerlerde yuvarlandım. Akşam show ana haber de yayınlanacak kaçırmayın.
Yılanlar artmış bu yıl dikkat et :/ mesire alanları ve çoğu açıklık alanda bile ortaya çıkıyormuşKalkın hava güzel pikniğe gidiyoruz
Yılanlar, kadınlara bir şey yapmıyoYılanlar artmış bu yıl dikkat et :/ mesire alanları ve çoğu açıklık alanda bile ortaya çıkıyormuş
Siz tehlike altındasınız o zaman. Şimdiden Allah rahmet eylesin... İyi adamdınYılanlar, kadınlara bir şey yapmıyo
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.