rica üzerine mi? sldkfsldkf
Öyle de denilebilir: ))
rica üzerine mi? sldkfsldkf
eh çok hakim olmadığın bir şehir de normal tabi ama suikast aletlerinle yakalanabileceğin ihtimalini es geçiyorum bu yüzden şaskldaşsdlÖyle de denilebilir: ))
o ne marka ya nasıl bir batarya lskdfjlsdkf
eh çok hakim olmadığın bir şehir de normal tabi ama suikast aletlerinle yakalanabileceğin ihtimalini es geçiyorum bu yüzden şaskldaşsdl
o ne marka ya nasıl bir batarya lskdfjlsdkf
onu biz de yaşadık muhalif ir türk genci olarak sdkjfskdfjhskdMerak ediordum nezarete girmeyi: ) 1 gece de orda geçirirdik nolcakk: )
allah affetsin ama ıphone da sevmem lskdfjsldkfIphone pro max 14
polisi arıyorum hemen bir de dolandırıcılıktan nezareti ziyaret et bakalım askjsdkfjsdhf
allah affetsin ama ıphone da sevmem lskdfjsldkf
neyse tutmıyım seni iyi geceler
: ) diyorum ya zor..
sen bu sanırım sadjfskdfjskdf ben siyahşınım çünkü pinti de değilim ama aksiyim lskdjfnsdfPinti , zor , gıcık ve sarışın 🤗
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.