Günaydın gençler
çok kilo almışsın sadjkhfnbajsmkhdas
Gece gec yatip erken uyanmalarin yan etkileri djsbdhjdjdsbs gözünden de bisey kacmiyor dbjdjdhdsnskuz
növet höhöhöhöhöhöhöhö asdasdasdOoo görmeyeli top sakal seklinde birakmisin .pp djyvhdjshdjss
geçmiş olsunGünaydin canlar..bugün rapor alicam..niye çimki her yerlerim agriyo
Sag olasin Zeze hanimcimgeçmiş olsun
hanım demeyeydin iyiydi @Süreyya hanımcımSag olasin Zeze hanimcim
Afidirsiniz Zeze Beycigimhanım demeyeydin iyiydi @Süreyya hanımcım
estağfirullah Süreyya hanımcım esenlikler dilerimAfidirsiniz Zeze Beycigim
yattım yarımda saate uyudum sanırım ama bende şaşkınım 13 30 a kadar uyumuşum 12 saat uyumuşumSana hadi uyumaya demeye geldimmm, gec kalmadinn tam zamani ❤️🤩 iyi geceleer
yattım yarımda saate uyudum sanırım ama bende şaşkınım 13 30 a kadar uyumuşum 12 saat uyumuşum![]()
![]()
uyku perisi çok mesai yaptı herhal![]()
en sevdiğim havadır agaSabah olmuş ama Güneş açmamış yağmur yağmış püffff soğuyor hava
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.