Günaydın ve İyi Geceler De

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Günaydın dünyalılar🤭
O zaman bol eğlenceli gün başlasın
Awesome Dance GIF by Gerbert!

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Bu ne biçim geceydi dolunay mı var ne var gezegenler düğün mü yapıyor 837468337 kere uyandım

Frenk

Altın Üye
sabah oldu ya hadi ben de GÜNAYDINN diyeyim. biraz uyusaydım iyiydi.

Hilal vardı @nunu ben öle gördüm en azından.

leblebitozu

Gümüş Üye
Selam gökte yıldız yerde minnoş @Lotus 😀
minnoş derken ??
sen gibi bir üye vardı rahmetli oldu. belirli bi mesafeye girmeden sululuk yaparak zıtlaşmış ve birçok konuda başkalarını rahatsız ettiği için tekmeyi yemişti.
ismi sanırım warrent'li birşeydi. fake hesap açıp geri mi geldin yoksa ? o da aynı cümleyi kullanırdı ?

Berlin

Bronz Üye
minnoş derken ??
sen gibi bir üye vardı rahmetli oldu. belirli bi mesafeye girmeden sululuk yaparak zıtlaşmış ve birçok konuda başkalarını rahatsız ettiği için tekmeyi yemişti.
ismi sanırım warrent'li birşeydi. fake hesap açıp geri mi geldin yoksa ? o da aynı cümleyi kullanırdı ?
Yani hayatım boyunca insan ilişkilerinde kimseye tekme atmadım kimseden tekme yiyecek noktaya da getirmedim.. biraz rahat davranıyor olmam sululuk olarak değerlendirmiş olmana üzüldüm . Bahsettiğin arkadaşı tanımıyorum.. hatta buradan kimseyi tanımıyorum.. buradan yasaklanan bir arkadaşımin referansiyla üye olmustum 2 yıl önce..

leblebitozu

Gümüş Üye
Yani hayatım boyunca insan ilişkilerinde kimseye tekme atmadım kimseden tekme yiyecek noktaya da getirmedim.. biraz rahat davranıyor olmam sululuk olarak değerlendirmiş olmana üzüldüm . Bahsettiğin arkadaşı tanımıyorum.. hatta buradan kimseyi tanımıyorum.. buradan yasaklanan bir arkadaşımin referansiyla üye olmustum 2 yıl önce..
belli bir samimiyet aşamasına geçmeden insanlara lakap takman hoş değil. sen lotusu ne kadardır tanıyorsun da bu ne samimiyet ?
yasaklanan arkadaşın referansıyla geldiysen niye yasaklandığından da feyz alabilirsin belki ?

Berlin

Bronz Üye
Ayrıca Lotus'un arkadaşın günaydın deme enerjisini tatlı buldum ve böyle seslenmek istedim.

Berlin

Bronz Üye
belli bir samimiyet aşamasına geçmeden insanlara lakap takman hoş değil. sen lotusu ne kadardır tanıyorsun da bu ne samimiyet ?
yasaklanan arkadaşın referansıyla geldiysen niye yasaklandığından da feyz alabilirsin belki ?
Arkadaşım ben kimseyi rahatsız ve taciz etmiyorum varsa böyle bir his arkadaş rahatsızlığını dile getirsin.. anlamakta zorlanıyorum şuan gösterdiğin tepkiyi.. ben birkaç arkadaşın tatlı enerjisiyle dönen foruma aynı tatlilikla uyum sağlamak istiyorum.. çok itici ve rahatsız edici olarak görülüyorsam üyeliğimi silebilirim

leblebitozu

Gümüş Üye
Arkadaşım ben kimseyi rahatsız ve taciz etmiyorum varsa böyle bir his arkadaş rahatsızlığını dile getirsin.. anlamakta zorlanıyorum şuan gösterdiğin tepkiyi.. ben birkaç arkadaşın tatlı enerjisiyle dönen foruma aynı tatlilikla uyum sağlamak istiyorum.. çok itici ve rahatsız edici olarak görülüyorsam üyeliğimi silebilirim
üyeliğini sildirip sildirmeyeceğine karışamam. ancak lotusun sana samimi bir cevap vermediğini görüyorum forum içerisinde, ona karşılık veriyor olsan neyse. ama durduk yere sırf enerjisi var diye yaklaşımın hoş mu sence ? merak etme geldiğinde kendisi sana rahatsız olduğunu iletecektir.
iyi forumlar dilerim.

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Hey ne oldu ya? @leblebitozu :(
@Berlin biraz leblebi hırçın dile getirmiş, tırnakları sivri kedi o🤭
Ve evet lakaptan hoşlanmıyorum. Sadece Lotus diye etiket yaparsan sevinirim:)

Üst Alt