Günaydin
@CaT forumun kapilarini ikimiz aciyoruz zannimca..
Sana gelsin bu şarki..
View: https://m.youtube.com/watch?v=9UPTtBCwW34&pp=ygUixZ9lYm5lbSBmZXJhaCBnw7xuYXlkxLFuIHNldmdpbGltIA%3D%3D
Hava cok bungun ya..yagmur da yagiyor..sauna gibiOysaki bugün pazar kokusu var neden uyaniğiz .ppp günaydin cicegimm
Hava cok bungun ya..yagmur da yagiyor..sauna gibi
Igrenc evet..en kil oldugum hava durumu.Yagiyor burada da , iste.Iğrenç dimi, burda yagmur yagmak istiyor ama bi türlü yagamadigindan boguluyoruz
Igrenc evet..en kil oldugum hava durumu.Yagiyor burada da , iste.
Örgh
Haha evet sirilsiklam oluyorsun.ddO degil bi yere de gidilmiyor, pat diye sagnak yagmur baslayabiliyor. Sende de oluyor mu, hava durumu appleri son dönemlerde dogru göstermiyor??
Haha evet sirilsiklam oluyorsun.dd
Inanmazsin belki, hic bakmiyorum o applere.
Havayi kokluyorum..bulutlarin durumuna bakiyorum..bir de tenimde hava ne kadar agir duruyor ve ya hafif..günes nasil batiyor felan fisman..bunlari ezbere yapabilmek icin, baya deneyler yaptim.ddd senelerimi aldi..Eee nerden biliyorsun hava durumunu cicegim djdjd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.