tek başına sarıdan pek haz etmem ama yapacak bişey yok galiba.Sen parlıyorsun altın gibi
tek başına sarıdan pek haz etmem ama yapacak bişey yok galiba.Sen parlıyorsun altın gibi
Şöyle düşün bal gibisintek başına sarıdan pek haz etmem ama yapacak bişey yok galiba.
teşekkür ederim , sen de taş gibisin renginden dolayı tabiiŞöyle düşün bal gibisin
Doğru sen gecedeydin ama o zaman bizim sana günaydın yazmamız lazım gerekmez mi sen yazınca bize günaymıyor ki 🥲dc de okusan anlardın işte . gece mesaisindeyim şu an çalışıyorum. O saat diliminde uyanıp işe geldim çünkü .d
yani günahımı almış oldun .d
Niye kızıyon ki 🥺
iyi geceler dostumson günaydının üstüne ilk iyi geceler de benden olsun![]()
goodnight butters laksjdlsakjdadIyi geceler tatlislar..
4:32goodnight butters laksjdlsakjdad
5:03 de füze gibi yükselise gecis..4:36 lksjalksjlsaskdjlaskdjlasd
bide adile naşit dönüp "kusura bakmayın" diyo ya södkfslkdfjslkkdfsdf5:03 de füze gibi yükselise gecis..
.dssddddddddddd
Cünki o cocuklarinin anasi.dddddbide adile naşit dönüp "kusura bakmayın" diyo ya södkfslkdfjslkkdfsdf
mürrivet sim`in hayat hikayesini izle bir ara youtube daCünki o cocuklarinin anasi.ddddd
Of ya nur icinde yatsinlar
iyidir ya , benim için pek olmasa da .d siz uyucaksınız ben çalışcamiyi mi geceler?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.