Gel gel göğsüme yat 😍🥰
Gel gel göğsüme yat 😍🥰
Ben daha uyumadım, uyanamadım:)))Günaydınlarr herkes uyanmış maşallah
Uyandıralım 💋 😂😂Ben daha uyumadım, uyanamadım:)))
Bütün kalabalıklar içinde en çok kendinizi görebildiğiniz bir gün olsunnnn
İyi iyi şükür toparladı.
Gayettttttt kendime geldim t lerin çokluğundan anla.İyi iyi şükür toparladı.
Zaten amaç hoşuna gitmesi değil o an "ne yapıyo lan bu" deyip kendine gelmendi 🤣🤣
Tam onun resmini kaldırıp başka resim koymuştum, son anda nazar oldu sanırım 😁Gayettttttt kendime geldim t lerin çokluğundan anla.
Sevindim, yavruya nazar deydi resmen. Koyma resmini. Kendini koy sana gelsin nazar.
Ben telefondan tam göremiyorum ne yapıyorsun profilinde.Tam onun resmini kaldırıp başka resim koymuştum, son anda nazar oldu sanırım 😁
Kuş gibi ellerimi açmış dikiliyorum 😄Ben telefondan tam göremiyorum ne yapıyorsun profilinde.
Sabah sabah güldürdün diyerek dağıttığım konudan minik adımlarla uzaklaşıyorum:))Kuş gibi ellerimi açmış dikiliyorum 😄
kral senin bu kuş fantezin nolcak beKuş gibi ellerimi açmış dikiliyorum 😄
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.