@CipraLex e gün aymadi mi acaba..
Hemencik iyi mi oldun 2 gün istirahat alsan daha toparlardın sanki 😳Yarım günlüktü o ki öyle de yaptım. Toparladık gibi ama hale bıçak sırtındayım
bandajları çıkarttıktan sonra gözüne mil çekilmiş Malkoçoğlu nun açilan bandajı sonrası zaferden zafer koşması gibi işlere koştu galiba jfjdj
Enerjisini nerde harcıyorsa artıkGaliba, gözü bandajliyken kıymetliydik, artik unutuldukmi ne![]()
Uyuyamadım bir bardak ayran içtim ıhh olmadı. Sabah oldu gene yaİyi uykular canım
İlaç işe yaramıyor muUyuyamadım bir bardak ayran içtim ıhh olmadı. Sabah oldu gene ya
Günaydin çiçeğim 🐾😍Giiiinaydinnn nabionuzzz ṣikṣikṣikṣik
Günaydınlar. İşe doğru gitmece. Emaneten kullandığım telefonla çekilen fotoyu dikkate almayın. 😊
Günaydin nasıl olsun iyi misin biraz dahaGünaydınlar. İşe doğru gitmece. Emaneten kullandığım telefonla çekilen fotoyu dikkate almayın. 😊
Aaaa @HolySpectre nin evi burası dimi @Küboo
Eskiden @HolySpectre bizi kovalardi, simdi biz onu yakalayamiyoruz 😆 bizim oralarda mi oturuyormus gözlüklü arkadas?Küçükken şu ağacın altinda ne saklambaçlar oynamıştık @Küboo
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.