günaydın bence 🖐
el kol mu yapcen sabah sabahgünaydın bence 🖐
elimiz kolumuz hala saglamken kullanmak lazim cjzjajs ben cevap yazdım ona da kaynadı galiba , oyun oynamıyorum yani epey oldu oynamayalı lol falan hic girmedim bileel kol mu yapcen sabah sabah
Lol oynuyon mu sen sordum bir yerde araya kaynadı veya cevabını göremedim.
Ben girmeye çalıştım da ne oldu. Bir saat bir şeyler indirdi pc. Sonra başlatamadım bile kaldırıyım dedim 1 saatte indirdiklerini silmesi 5 saniye sürmedi...elimiz kolumuz hala saglamken kullanmak lazim cjzjajs ben cevap yazdım ona da kaynadı galiba , oyun oynamıyorum yani epey oldu oynamayalı lol falan hic girmedim bile![]()
Seni benden genç sanıyordum lol nasıl oynamadın şaşırdım.elimiz kolumuz hala saglamken kullanmak lazim cjzjajs ben cevap yazdım ona da kaynadı galiba , oyun oynamıyorum yani epey oldu oynamayalı lol falan hic girmedim bile![]()
Güle güle @CipraLex şifa diliyorumHadi görüşürüz sabaha kısmetse. Pansumanımı yapar kaçarım ben. Dua edin şu bandajdan kurtılıyım bu akşam. Tek gözle yazmak bakmak her bişi sorun..Görüşürüz canlar rüyanızda beni görün emi..
![]()
senden genç değil miymişim 🚬🚬Seni benden genç sanıyordum lol nasıl oynamadın şaşırdım.
Hiç oynamadıysan hiç bulaşma aman 🤣🤣🤣🤣 çok bildirim vardı bir ara ve bir tanesini açınca aynı başlıktaki diğerlerinide görmüşüm gibi değerlendiriyor. Muhtemelen göremedim ben.🥲
Ben yaşlıyım oğlim 33 olduk napak b12 içiyoz bitiyor depolar 🤣🤣🤣senden genç değil miymişim 🚬🚬
bddhzhhzz ya bazen ben de kaçırıyorum o bildirimleri ama benim bildirimimi kaçırmiş olman kalbimi acıttı
jjxjxjdudud
![]()
senin ruhun 18 boşver b12 yi , biz senin varligin mineral depolarımızı dolduruyoruz reyizzz djjsjdjs ya hiç sarmıyor beni gecen ibnetorr arkadas sayesinde cs takildi go galiba yok yaa olmuyor ((: eskden severdim amaBen yaşlıyım oğlim 33 olduk napak b12 içiyoz bitiyor depolar 🤣🤣🤣
Sen nasıl oyun oynamazsın ya hiç mi oynamıyon
33 e yasli diyo biz olmusuzde haberimiz yok demekki...:)Ben yaşlıyım oğlim 33 olduk napak b12 içiyoz bitiyor depolar 🤣🤣🤣
Sen nasıl oyun oynamazsın ya hiç mi oynamıyon
Tesekkurler can. Bandajdan kurtuldum gozler eskisi gibim fildir fildir heyoooooGüle güle @CipraLex şifa diliyorum
bdo oynuyorum bi yandan lol kardeşim dedi the forest 2 çıkmıs aldık onuda oynadık şimdi wwz indirdim önceden oynamıstık tekrar oynucaz bakalımsenin ruhun 18 boşver b12 yi , biz senin varligin mineral depolarımızı dolduruyoruz reyizzz djjsjdjs ya hiç sarmıyor beni gecen ibnetorr arkadas sayesinde cs takildi go galiba yok yaa olmuyor ((: eskden severdim ama
demek ki oyunlar küçükken güzeldi be @nunu karanlikta saklanbac oynarken hissettigimi hissedemiyirum 🚬 🚬
Şükürler olsunTesekkurler can. Bandajdan kurtuldum gozler eskisi gibim fildir fildir heyooooo![]()
helal olsun valla , ikili ilişkilerinde ki başarı ilham kaynağım ((: yolun yolumdur dayımm dbheabdo oynuyorum bi yandan lol kardeşim dedi the forest 2 çıkmıs aldık onuda oynadık şimdi wwz indirdim önceden oynamıstık tekrar oynucaz bakalım
Zombi kesmece
10 yıllık oyun arkadaşlarım var benim.![]()
geçmiş olsun dayi 🤲Tesekkurler can. Bandajdan kurtuldum gozler eskisi gibim fildir fildir heyooooo![]()
Hayirlisi diyelim canisi. Isler birikti atolyede onlari toparlarsam cekeceginiz var...:)Şükürler olsun
Senin adına çok sevindim tekrar yaşamazsın umarım🤗
Yarın iki kat hızlı mesaj atarsın artık yetişilmez de sana nfnx
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.