Kermit sana küsmüştür ne zaman kullanmadın @HolySpectre ihmal ediyorsun onu 
Bak şimdi böyle dedin, gidemedim jxjdBen sabah 8 e kadar burdayim. Gece vardiyasinda calisiyorum cunku ksjdjjshdhb
Yok yok yat ya sebebin olmayim ben. D yarin bana gelip senin yuzunden uykusuz kaldim demeBak şimdi böyle dedin, gidemedim jxjd
Bu bir tercih meselesidir, kendi seçimim yüzünden bencilce ve cahilce karşımdaki kişiyi suçlayamam.Yok yok yat ya sebebin olmayim ben. D yarin bana gelip senin yuzunden uykusuz kaldim deme
Peki uykusuz kal goz alti torbalarin olussun. DBu bir tercih meselesidir, kendi seçimim yüzünden bencilce ve cahilce karşımdaki kişiyi suçlayamam.
Bu benim karakterinde bir çirkinlik gösterir.
Velhasıl kelam, sana ne uyumuyorum jdjdjdjddj
Hiç öyle bir derdim yok çok şükür diyeceğim de maşallah dediğim 3 gün yaşamıyor o yüzden ben yorum yapmayayım buna sjsjdjddPeki uykusuz kal goz alti torbalarin olussun. D
Tam ben giderken geldin, ponçik kalbim hüzünlü..Günaydin gel bu saatten sonra geri uyu şimdi
Ahhhhhhh çok kıymetli @Adrasteia senin yokluğunu asla dolduramam ama yine de ufaktan buralardayım 🤩🤩Tam ben giderken geldin, ponçik kalbim hüzünlü..
İyi uykular 🥰Hayvan gibi uyucam simdi. Iyi geceler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.