Nasıl devam ettiGünaydın,
Güne kötü başladım umarım kötü devam etmez.![]()
Nasıl devam ettiGünaydın,
Güne kötü başladım umarım kötü devam etmez.![]()
Günaydın,Nasıl devam etti
Evettt salgın varmiş benim de hapşirik ve boğaz ağrisi ile başlamişti devam ediyor geçmiş olsunGünaydın,
Kötü haber olduğu gibi kaldı. Başka şeylerle ilgilendim.Fena değildi. Bugün uyandım boğazım ağrıyor şifayı kaptım herhalde.🥲
12 11 abuu geç kalmışsın tünaydın 😅
Baş ağrısı,sırt ağrısı,boğaz ağrısı olarak devam ediyor.Umarım hafif geçer ve corona değildir. 🤯😵 Bezdum hastalıktan he 🤦Evettt salgın varmiş benim de hapşirik ve boğaz ağrisi ile başlamişti devam ediyor geçmiş olsun
Günaydın..Günaydin hanımlar beyler
![]()
Günaydın..
Kahveyi yaptım.. bir şey eksik gibi geldi acaba ne![]()
Günaydın,mutlu sabahlar.:)
Günaydın canlar.
Yani o kadar sevimli sevimli günaydınlar bir şeyler hava kapkara sabahtan beri
Kimler gelmiş Aman Allahım =)Günaydın,mutlu sabahlar.:)
Canım serceciğim:* hasretle sarıldım 🥰Kimler gelmiş Aman Allahım =)
Yapma yanar1z. 🤗Yani o kadar sevimli sevimli günaydınlar bir şeyler hava kapkara sabahtan beri
Ben bişe yapmadım hava kara bulutlu gündüz ışık yaktım evde 🤯Yapma yanar1z. 🤗
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.