Nasilsin noğbadi beycigim?Gunaydinnn dostlar
Ah hava bugun almanya gibi burda. Bir acik bi kapali ne giyecegimizi sasirdik süreyya hanimm. Onun disinda iyiyim. Siz nasilsiniz sevgili süreyya hanimcim?Nasilsin noğbadi beycigim?
Aman dikkat ediniz.Böyle havalar insanlari hasta ediyor.Ah hava bugun almanya gibi burda. Bir acik bi kapali ne giyecegimizi sasirdik süreyya hanimm. Onun disinda iyiyim. Siz nasilsiniz sevgili süreyya hanimcim?
Hedonik yasam bicimi biraz yorucu ama yine de siz bilirsinizO kacinilmaz maalesef. Zevk almaya bakicaz artikk
Hic oyle bir yasam tarzim yok sureyya hanimcim. Ben gelisine yasiyorum hayati bir kac prensiple birliktee 😁Hedonik yasam bicimi biraz yorucu ama yine de siz bilirsiniz
Sansa mi biraktin yani?Hic oyle bir yasam tarzim yok sureyya hanimcim. Ben gelisine yasiyorum hayati bir kac prensiple birliktee 😁
Eger secenekler arasinda iki secenekte benzerse, hangisinin daha vahim oldugunun onemi yoktur sureyya hanimcim jsjsSansa mi biraktin yani?
Hangisi daha vahim bilmedim.d
Tecavüzden zevk al diosun, anladimEger secenekler arasinda iki secenekte benzerse, hangisinin daha vahim oldugunun onemi yoktur sureyya hanimcim jsjs
Yaslanmaktann zevk al diyorum 😁Tecavüzden zevk al diosun, anladim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.