iyi uykular iyi gecelerKitabimi alip yatagima gömüleyim ..
Gute Nacht..
iyi uykular iyi geceler
teşekkür ederim buddy .dSana da kolay gelsin Buddy : )
yok be kontluk tarafımız yok ya .d öyle feodal adetlere karşıyımKont Buddy: )
yok be kontluk tarafımız yok ya .d öyle feodal adetlere karşıyım
İsveç kontu olmaktansa norveç mitinin fossegrim`i olmayı tercih ederim .dsaklanma artik isvec kontu , ben ifsa ettim seni . dislerini göstererek gülebilirsin artik.
İsveç kontu olmaktansa norveç mitinin fossegrim`i olmayı tercih ederim .d
kont ülkemizde köpek ismi olarak kullanılıyor bir ünvandan ziyade alksdjalksjdalkdsjalkdsj
hayır ya bana "sen" ya da "xasth" diyebilirsin elbette .ddracula mi dielim simdi ille : )
hayır ya bana "sen" ya da "xasth" diyebilirsin elbette .d
Aksi bir adamım ben sakdljfhskdjfhsd çekilmez , aksi , nalet salkjakljsdkasjdhkasjdtamam zor : )
Aksi bir adamım ben sakdljfhskdjfhsd çekilmez , aksi , nalet salkjakljsdkasjdhkasjd
Yengende öyle diyor valla sldkfjslkdjfsldfkjbi de huysuz : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.