Ne kadar da iç açıcı bir hava insanın içinde kelebeklerin uçası varsa ölür ama manzara harika![]()
Günaydın
sen kendini o konuda yalnız hissetme. benim uyuyacagım max 6 saat... o da bölük bölükUykunuz varsa uyuyun canlarim benim..ben kendi kendimin canini cigerini soldurmada master yapmis insanim.
Allah razi olsun canim...sen kendini o konuda yalnız hissetme. benim uyuyacagım max 6 saat... o da bölük bölük
kendine cici davran tatlı uykuların olsunAllah razi olsun canim...
Yine de iyi geceler tatli rüyalar.<3
aldığım tepkilerden dolayı daha sabit ve şirince bişey koyarsam ruhumu daha iyi yansıtırım diye düşündümgünaydinn @rick foton yine bildigimiz gibi kslkhjj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.