Yaaa Pazar sabahın körü uyananlar olarak dernekleşelim diyorum siz ne dersiniz
Ben devam uyurum birazdan ldksjd
Yaaa Pazar sabahın körü uyananlar olarak dernekleşelim diyorum siz ne dersiniz
Beni de al yanınaBen devam uyurum birazdan ldksjd
Kuralım kız :))Yaaa Pazar sabahın körü uyananlar olarak dernekleşelim diyorum siz ne dersiniz
Beni de al yanına
Ben çay suyu bile koydum ya kalkınca yatamam şimdi bitti uykumKuralım kız :))
Ben de uyanınca tekrar uyuyamam kahvaltı bile yaptım ben, çay içiyorum.Ben çay suyu bile koydum ya kalkınca yatamam şimdi bitti uykum
Birlikte kalkalım atamam ben seni💋Suan serin burasi saat 10a dogru atarsin beni yataktan 30 dereceyi buluyor leksjsjsj
Kahvaltı yapacağımdan değil de kendimi tekrar uyumayacağıma ikna ediyorum çay suyu koyarak jfjdjxjBen de uyanınca tekrar uyuyamam kahvaltı bile yaptım ben, çay içiyorum.
Çay koyma belki ikna olmaz uyursun :)))Kahvaltı yapacağımdan değil de kendimi tekrar uyumayacağıma ikna ediyorum çay suyu koyarak jfjdjxj
Erken saatte çok zor geliyor 🥺
Havayı aydınlanmış görünce yatamıyorum içimde bir şey kıpır kıpırÇay koyma belki ikna olmaz uyursun :)))
Aslında erken uyanmak iyidir.
Ben yıllardır namazdan sonra uyumam. Sabah saatleri çok daha verimli geliyor bana zihnen,bedenen. Kendimle başbaşa kalabiliyorum :)Havayı aydınlanmış görünce yatamıyorum içimde bir şey kıpır kıpır
Hafta sonu çizgi film kuşağini kaçirma ak için erken kalkmış çocuklar gibi oluyorum kgkxxj
Ben hepsini bitirdim baştan şirinler, Heidi, müfettiş Gadget, Casper dahası gelmedi aklımaBen yıllardır namazdan sonra uyumam. Sabah saatleri çok daha verimli geliyor bana zihnen,bedenen. Kendimle başbaşa kalabiliyorum :)
Bazen Tom ve Jerry de izliyorum, ya sen?:)))
Heidiyi geçen yıl tekrar izledim..Ben hepsini bitirdim baştan şirinler, Heidi, müfettiş Gadget, Casper dahası gelmedi aklıma
Aklıma gelenleri bulmaya çalişiyorum bazıları tam seri halinde olmuyor
Yalnız başima kahvalti yaparsam açiyorum mutlaka
Peri masalları var youtubede çok mükemmel olmasa da yalnız hissettirmiyor kahvaltıda üstelik çok bölümü var birbirinden bağımsızHeidiyi geçen yıl tekrar izledim..
Şu ara izlediğim çizgi film yok.
Netflix dizileri izliyorum. Aynen ben de kahvaltı masasında izliyorum :))
Kaydettim :)Peri masalları var youtubede çok mükemmel olmasa da yalnız hissettirmiyor kahvaltıda üstelik çok bölümü var birbirinden bağımsız
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.