Bence müko.Günaydin arkadaslar..
Karar verdim artik..hayatimi yasayacagim..ise de gitmicem..1 yil kitap okumayacagim..ver elini Paris,londra ve bilmem nereler..bu güne kadar yeterince calistim..
Para derdim de yok..
Alicam yanima manitoskumu gez Allah gez..
Nasil fikir?
Bayıldım fikrineGünaydin arkadaslar..
Karar verdim artik..hayatimi yasayacagim..ise de gitmicem..1 yil kitap okumayacagim..ver elini Paris,londra ve bilmem nereler..bu güne kadar yeterince calistim..
Para derdim de yok..
Nasil fikir?
Rotayı çizersen peşinden geliyoruz
Günaydin arkadaslar..
Para derdim de yok..
Nasil fikir?
..bak gelirsem tanimiyorum seni yok haGiiinaydinnn buralaradaaa gel 🤩
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.