lafebeliği falan biter burada kelime kalmaz bende.. ama sen çok güçlüsün onların birbirlerine atmaları tutmaya layık olmadıklarını bildiklerindendir ancak.Anne ve babamın boşanıp beni top gibi birbirlerine atmaları. Buna dair kelimen var mı @Lafebesi
❤️lafebeliği falan biter burada kelime kalmaz bende.. ama sen çok güçlüsün onların birbirlerine atmaları tutmaya layık olmadıklarını bildiklerindendir ancak.
Karşılıksız seven tek varlık çocuktur diyesim geliyor.Eniştemin oğlunu kemerle dövdüğü zaman hiç gözlerimin önünden gitmiyor hepimiz çok küçüktük
Ne gariptir ben olsam kin dolu olurdum çocuk çok seviyor babasını
Sorma.ula ortalık dumanaltı oldu forum efkar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.