Feci bir travma küçük yaşta
ne yazık ki öyle
Feci bir travma küçük yaşta
Şşşhh tamam tamam geçecek 🥺 üzülmeEn son görmemem gereken Ne gördüm.
Euro nun 20.52 tl olması çok zordu benim için.
Geçti mi? 😂Şşşhh tamam tamam geçecek 🥺 üzülme
Az önce bir video izleidm. 2 İskandinav abla Fas'a gitmiş dağcılık yapmaya. Orada bunları öldürmüşler. Lavuğun biri de link bırakmış "kafalarının kesildiği video" diye. Tıkladım. İzlemez olaydım. Kafa kesmekten başka bir sürü video koymuş pezo. Hele hele bir manyak vardı, böyle bir şey olamaz. Adam kıçına camdan bir küre sokuyor. Sonra o kürenin deliğinden içeri torpil atıyor. O torpil patlayınca cam küre de kıçının içinde parçalanıyor. Sonra kanlar içinde o cam parçalarını dışarı çıkarıyor.
Videoyu kapatabilirdim de. Neden kapatmadım? Bilemiyorum.
O ablayi bende izledim ya... yillar önce.... cok korkunc
Çocuklar keşfediyor jgjfjBiri kız biri erkek olan ve benden birkaç yaş küçük olan amca çocuklarıyla aileler arasındaki anlaşmazlık nedeniyle hiç konuşmazdık. Bir gün bu ikisini duvara sinmiş bir şekilde bir yerlerini birbirlerine gösterirken görmüştüm. Beni görünce hemen toparlanmışlardı. O anın şokunu hala yaşıyorum.ddd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.