NASA nın gözü üstümüzde daha ne olsun ddVan Gölün'de nazar var gördün mü göz gibi olmuş 4 5 vakte kadar tüm Van toplu duaya çıkmanız gerek yoksa Van Gölü canavarı size rahat vermez ...
NASA nın gözü üstümüzde daha ne olsun ddVan Gölün'de nazar var gördün mü göz gibi olmuş 4 5 vakte kadar tüm Van toplu duaya çıkmanız gerek yoksa Van Gölü canavarı size rahat vermez ...
Kudur kıskançlığından emiOff dünyanın merkezi![]()
Kuduruyorum artı karnıma ağrı girdi vansızlıktan 🥹Kudur kıskançlığından emi
Belli canım en kısa zamanda yap bir Van turu kendine gelirsinKuduruyorum artı karnıma ağrı girdi vansızlıktan 🥹
Yapacaktım da şartlar olgunlaşmadı, olgunlaşırsa yapacağım ama tek bir bölgeye, 2 de olabilirBelli canım en kısa zamanda yap bir Van turu kendine gelirsin
Bunu şimdi gördüm yao siyah dizili seyler ne ? manyak denize girilir burada.
Başkale Van'ın en ucra yeri İran sınırında daralman normal dd 7 ay kış felan dVan Başkale'de 1 yıl kaldım psikolojim bozuldu.
Edremit güzeldir giderseniz Edremit'e mutlaka uğrayın.
Turistik gezi için gitmemiştim zaten :)Başkale Van'ın en ucra yeri İran sınırında daralman normal dd 7 ay kış felan d
Naptın sınırda kaçakçı mı kovaladin dddTuristik gezi için gitmemiştim zaten :)
Orada askerlik yaptığım için çok nahoş olaylar yaşadık o yüzden kendime gelmem zaman almıştı :)
Keske bazı şeyler gündüz ilçede bakkalik yapıp, gece kaçakçılık yapanları yakalamak kadar guzel olsaydı kediNaptın sınırda kaçakçı mı kovaladin ddd
Ama şu gerçek mi kahvaltiniz dillere destan gerçekten de ))Başkale Van'ın en ucra yeri İran sınırında daralman normal dd 7 ay kış felan d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.