@Cherry gecenin bu vakti fikrini değiştirirsin de bana gelirsin diye yaptığım Show 🤣
Van'ın Başkale ilçesindeki travertenler, yurdun pek bilinmeyen cennet köşelerinden biri. Görünümüyle Pamukkale'yi hatırlatan ve görenleri büyüleyen Başkale Travertenleri, Van il sınırlarında ziyaretçilerini bekliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 19698Ekli dosyayı görüntüle 19699
Evet ama pek bilinmez nedense çoğu kişi Van'ın saklı bir cennet olduğunu bilmiyor tanıtacağız artık mümkün oldukça ddcidden pamukkale gibi ; ))
Evet ama pek bilinmez nedense çoğu kişi Van'ın saklı bir cennet olduğunu bilmiyor tanıtacağız artık mümkün oldukça dd
Dağ falan deme döferim ddevet cidden hic bir sey bilmiormusum. Dagin tepesi felan saniordum :: ))
Dağ falan deme döferim dd
@Cherry
Dünya üzerinde sadece iki yerde yaşayan ve ülkemizde sadece Van gölünde bulunan İnci kefali yumurtlama döneminde suyun akışının ters yönüne göç eder ve göç esnasında ortaya böyle muazzam bir görüntü çıkar
Ekli dosyayı görüntüle 19701
Ay bu gece bu kadar yeter yoruldum yarın seni seyir tepesine götüreceğim @Cherry 🤣
Tamam gündüz sıcak olur akşam üstü hazır ol almaya gelcem dgezdir beni ; ))) ucurumlara bakalim tepeleri gezdikce: )
Tamam gündüz sıcak olur akşam üstü hazır ol almaya gelcem d
Van Gölün'de nazar var gördün mü göz gibi olmuş 4 5 vakte kadar tüm Van toplu duaya çıkmanız gerek yoksa Van Gölü canavarı size rahat vermez ...Dd merhaba dostlar Van tanıtım sayfama hoş geldiniz haha memleketimize naçizane katkımız olmasın mıydı dd
NASA yılın fotoğrafı ödülünü Van gölüne layık görmüş haklı olarak dd 2023 yada 2024 yılı olsa gerekEkli dosyayı görüntüle 19694
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.