Uyanmadın ile uyumadın arası sözcükKiz sen niye uyamadin
Çözmeye çalışıyorum

Uyanmadın ile uyumadın arası sözcükKiz sen niye uyamadin
Bravo uykusuzluk odaklanmaniza engel oluyormu onu denedim. AfferimUyanmadın ile uyumadın arası sözcük
Çözmeye çalışıyorum
![]()
Uyandım ben geri uyusam değmezBravo uykusuzluk odaklanmaniza engel oluyormu onu denedim. Afferim
Dinliyoktoplaşın bişe diycem
30 yere yazmak zorunda kalmıyım diye milleti toplayayım dedim takmadılar bende koşturuyorum ortalıkta sjsjjshdjdhsDinliyok
Lütfen. Benim beynim yandı ne neredeydi diye bakmaktan😅30 yere yazmak zorunda kalmıyım diye milleti toplayayım dedim takmadılar bende koşturuyorum ortalıkta sjsjjshdjdhs
allahım yalnız değilmişim çok şükür zjnzjzLütfen. Benim beynim yandı ne neredeydi diye bakmaktan😅
sen mod sun kullan skillerini hepsini ayni yerde topla gjsnfns dhsb lütfennallahım yalnız değilmişim çok şükür zjnzjz
kimsenin beni salladığı yok zjdnzj bu modluğuda istemeden aldımsen mod sun kullan skillerini hepsini ayni yerde topla gjsnfns dhsb lütfenn
neyse ki yeşil yakışıyor , renk secebiliyor muyuz yaaas kimse bize bundan bahsetmedi gjdngndnkimsenin beni salladığı yok zjdnzj bu modluğuda istemeden aldım
vasıfsızım bakma 🤣🤣
geçen sene bir gün kırmızı yaptılar beni sonrada sesimi kesiyim diye yeşillendirdiler zkxnlznxlzmdjd
tabii ki yok 🤣🤣 geçen sene admin olmak istiyorum diye rezil ettim kendimi 24 saatliğine kırmızı yaptılar sonrada çenemin düşük olduğunu görünce mod ol bari ayağın alışsın gibisinden verildi 🤣neyse ki yeşil yakışıyor , renk secebiliyor muyuz yaaas kimse bize bundan bahsetmedi gjdngndn
ne olacak 2500 oluncatabii ki yok 🤣🤣 geçen sene admin olmak istiyorum diye rezil ettim kendimi 24 saatliğine kırmızı yaptılar sonrada çenemin düşük olduğunu görünce mod ol bari ayağın alışsın gibisinden verildi 🤣
2500 mesaj olunca alın diycem agahah
altın üye olcam sarı zjxbjx o zamanda powerpuff girlsteki sarı kızı koycam profile ahahhane olacak 2500 olunca
planlara projelere gelll yaaa fjdnfhdhhf zjsnfjdjs mini bir sherlock operasyonu gibi ndcnsbbdaltın üye olcam sarı zjxbjx o zamanda powerpuff girlsteki sarı kızı koycam profile ahahha
planlara projelere gelll yaaa fjdnfhdhhf zjsnfjdjs mini bir sherlock operasyonu gibi ndcnsbbd
benim fav bir önce elinde sigarasiyla poz kesen idi
valla mı neden zjjxjxbenim fav bir önce elinde sigarasiyla poz kesen idi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.