pc piyasasını kötü etkilemez mi ya neden yaygınlaştırsınlar kiwiindowsda bulut üzerinden kullanıldığı zaman yaygınlaşır.
gene derenin başını tutan büyükler olur... ama nasıl akıllı telefonlarla beraber nokia'nın ölüşünü kabul ettiysek, böyle şeylerde olur teknolojide...pc piyasasını kötü etkilemez mi ya neden yaygınlaştırsınlar ki
Ücretli olup birileri kazanç elde ederse tabi yaygınlaşabilirde ücretsiz olursa saçma bencegene derenin başını tutan büyükler olur... ama nasıl akıllı telefonlarla beraber nokia'nın ölüşünü kabul ettiysek, böyle şeylerde olur teknolojide...
Gözlüklerle beraber daha bulut üzerinde çalışan işletim sistemlerine yöneleceğiz gibi. Meta, Apple falan hep oraları yokluyor. Mouse yerine göz hareketlerine göre seçim yapan bir işletim sistemi de ,pcler gibi büyük aletlerle çalışırsa olay çıkarÜcretli olup birileri kazanç elde ederse tabi yaygınlaşabilirde ücretsiz olursa saçma bence
Trde kesin yaygın kullanılır ona eminim![]()
Biz görür müyüz sence öyle bir teknolojiyiGözlüklerle beraber daha bulut üzerinde çalışan işletim sistemlerine yöneleceğiz gibi. Meta, Apple falan hep oraları yokluyor. Mouse yerine göz hareketlerine göre seçim yapan bir işletim sistemi de ,pcler gibi büyük aletlerle çalışırsa olay çıkar
Ayrıca nesnelerin internetini hikayesine göre de bu işletim sistemine saç kurutma makinası bile girebilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.