Kestiğiniz çocuğu o ayarttıysa daha büyük bir olay...bi ara arkadaş çevrem olan insanlardı. girdiğimiz ortamlarda aynı çocuğu kestiğimizi fark ettiğim günden beri görüşmüyorum artık![]()
onlarda garip bişe var. ben normal şartlar altında bile normal doğru dürüst biriyle tanışamazken onlar sürekli flört sevgili falan buluyolarKestiğiniz çocuğu o ayarttıysa daha büyük bir olay...
Bir sürü araştırmalar falan var. Bir çok araştırma doğuştan olduğunu ama bunu bir çok kişinin bastırdığı gibi bir şey ler yazılmıştı. Temelde bakıldığında erkekler genel olarak biseksüel. Neyse yargısı tartışmasa bize düşmez. Alan memnun veren memnun mevzusu.
Neyse bu konu dipsiz bir kuyu gibi. Girersek çıkamayız...![]()
Yaa nasıl desem nasıl anlatsam bilemiyorum. Amaç sonuç odaklı olduğundan iki tarafta çok kolay anlaşıyorlar yada ayarlıyorlar mı desem bilemedim şimdi. Neyse dipsiz kuyulara girmenin anlamı yok..onlarda garip bişe var. ben normal şartlar altında bile normal doğru dürüst biriyle tanışamazken onlar sürekli flört sevgili falan buluyolar
bi internet siteleri varmış oradan tanışıyorlarmışama hissediyorlar da, o zaman o çocukla noldu bilmiyorum ama çocuğu kesiyosa anlamıştır herhalde öyle bi durumu varsa. ben anlayamıyorum çünkü
hep de yakışıklı oluyolar.. o arkadaş yüzüğü taktı sevgilisiyle, bir birlerine kocam falan diyorlar, insan yadırgıyor
![]()
bilemem onlar hissediyo gibi geliyo banaaYaa nasıl desem nasıl anlatsam bilemiyorum. Amaç sonuç odaklı olduğundan iki tarafta çok kolay anlaşıyorlar yada ayarlıyorlar mı desem bilemedim şimdi. Neyse dipsiz kuyulara girmenin anlamı yok..Çıkamayız valla..
Taksim göbeğinde beni helaya çağıran bir amca olmuştu parkta bankta otururken..Parkta tek başıma takıldığım günlerin sonuydu o gün. Hayır baksan giyimi kuşamı düzgün eleman. Olm ne geliyon beni buluyon o kadar kişinin içinde..
![]()
Sebeb sonuç diyorum yaa hissiyat missiyat değil. İki tarafında işi bitince ne aşkım ı var ne cicimi. iki gün sonra denk gelirlerse yine aynı mevzu..!bilemem onlar hissediyo gibi geliyo banaa![]()
Lannn bi dakka hissediyo derken o amca bende ne hissetmiş olabilir leynn...!bilemem onlar hissediyo gibi geliyo banaa![]()
Ne yaptınız heladaYaa nasıl desem nasıl anlatsam bilemiyorum. Amaç sonuç odaklı olduğundan iki tarafta çok kolay anlaşıyorlar yada ayarlıyorlar mı desem bilemedim şimdi. Neyse dipsiz kuyulara girmenin anlamı yok..Çıkamayız valla..
Taksim göbeğinde beni helaya çağıran bir amca olmuştu parkta bankta otururken..Parkta tek başıma takıldığım günlerin sonuydu o gün. Hayır baksan giyimi kuşamı düzgün eleman. Olm ne geliyon beni buluyon o kadar kişinin içinde..
![]()
fasdhhfg kahkah attım yhaaaLannn bi dakka hissediyo derken o amca bende ne hissetmiş olabilir leynn...!![]()
Gitmedim ki kızım. Şöyle çevreme baktım bi boşluk belirledim kendime. Koşar adım bir gidişim var görmen lazım. Daha tıfılım o zamanlar 17 yaşında falan..Ne yaptınız helada
Aşk değildir o...fasdhhfg kahkah attım yhaaa
senin kavga etmen lazım benle kaos çıkması lazım
erkekler birbirlerine karşı oldukça yumuşak ve duygusal yaklaşıyorlar, insan ciddiye alamıyor falan ama bizzat birebir şahit oldum müthiş bir aşk hikayesi yaşadıkları![]()
Hacım ben bile arada tırsıyorum..cipralexin çeşitli alanlardaki deneyim ve tecrübeleri beni korkutmaya devam ediyo......
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.