aşka olan inancımı zedelemesene yheaaa..............Aşk değildir o...![]()
-----
arkadaşlar size yazın bi lezbiyenin bana musallat olma hikayesini anlatiim mi

1000 fava anlatırım

aşka olan inancımı zedelemesene yheaaa..............Aşk değildir o...![]()
Ayy Allah korumuş cipraleeeexx az kalsın kötü yola düşecekmişsin adamın hain emellerinin yemi olacakmişsin küçüksün diye sıkıştırcaktı belki seni :'(Gitmedim ki kızım. Şöyle çevreme baktım bi boşluk belirledim kendime. Koşar adım bir gidişim var görmen lazım. Daha tıfılım o zamanlar 17 yaşında falan..![]()
Lezbiyen mi aha en sevdiğim..Bi kere bakınca estetik var olayda..aşka olan inancımı zedelemesene yheaaa..............
-----
arkadaşlar size yazın bi lezbiyenin bana musallat olma hikayesini anlatiim mi
1000 fava anlatırım![]()
Valla amca bana şey etceni söyledi..Ayy Allah korumuş cipraleeeexx az kalsın kötü yola düşecekmişsin adamın hain emellerinin yemi olacakmişsin küçüksün diye sıkıştırcaktı belki seni :'(
Çok üzücü ya
ben de bi acaba demedim değil arkadaşlarLezbiyen mi aha en sevdiğim..Bi kere bakınca estetik var olayda..Fav ların 999 u benden..
![]()
LGBT nin en sevdiğim harfi nedense L..ben de bi acaba demedim değil arkadaşlar![]()
bilmiyorum bi yaz aşkı denemesi olabilirdi aslında aptal bennnnLGBT nin en sevdiğim harfi nedense L..Sanırım estetik seviyorum ben..
![]()
Baktın olmuyor tabi farklı kulvarlara yelken açmayı düşündün öylemiibilmiyorum bi yaz aşkı denemesi olabilirdi aslında aptal bennnn
müthiş planımı niye ifşalıyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnBaktın olmuyor tabi farklı kulvarlara yelken açmayı düşündün öylemii
Ben sana bir olay anlatıyım. Şimdi ismini vermiyim bir web sitesi vardı fi tarihinde. Fi tarihi dediğimde 15-16 yıl öncesinden bahsediyorum. Sitede böyle webcam ler var ücretsiz yayın açıyolar. Token topluyolar falan. Anladınız mevzuyu. Neyse kameralara bakıyorum Türkler bölümü var ama oraya pek girmiyorum çünkü paso sap dolu. Sonra bir kadın gördüm arada açtım bakıyorum. Kadın değilmiş Ankara dan bir travestiymiş. Tam kapatırken salona bir amca girdi ama amca dan ziyade dede diyim sana. 60 dan aşşağı değil yaşı.Iyy yaşli
Hiç sevmem yaşliyi
Sizin neyinize şey ya
Yaşliliğin kutsalliği gözümde düşüyor
Bir çeşit güreşe tutuşmuşlardır ne olacak başkaBen sana bir olay anlatıyım. Şimdi ismini vermiyim bir web sitesi vardı fi tarihinde. Fi tarihi dediğimde 15-16 yıl öncesinden bahsediyorum. Sitede böyle webcam ler var ücretsiz yayın açıyolar. Token topluyolar falan. Anladınız mevzuyu. Neyse kameralara bakıyorum Türkler bölümü var ama oraya pek girmiyorum çünkü paso sap dolu. Sonra bir kadın gördüm arada açtım bakıyorum. Kadın değilmiş Ankara dan bir travestiymiş. Tam kapatırken salona bir amca girdi ama amca dan ziyade dede diyim sana. 60 dan aşşağı değil yaşı.
Merak kötü şey arkadaşlar. Ulan bu yaşta travestiye gelmiş bu dedim ve yayını kapatmadım. Travesti odadan çıktı dede soyunuyo bir yandan da pc nin olduğu masaya falan bakıyor ama ekran kapalı ki bir tepki göstermedi. Dede pantalonu çıkardı içinde içlik (Yaz ayı) vs.. biz panelde konuşuyoruz dedeye bak bu yaşında iş tutmaya gelmiş falan geyik yapıyoruz. Dede travestiye düşündüğümüz şeyin tam tersini yaptırmaya gelmiş..Travesti dedeyi evirip çevirmeye başladı sonrasını bilmiyorum izlemeye yüreğim dayanmadı..
![]()
Onun gibi bir şeydi ve dedenin kaybettiğini anlayınca izlemeye gönül el vermedi..Bir çeşit güreşe tutuşmuşlardır ne olacak başka
Yaaa jfjdjdjböylelikle içlik olan adamda piçlik olmaz tabusu da yıkılmış oldu.............
tşk cipralex .s.s
Ahh be dedem 60 yaşında güreşe tutuşursan olacağı bu yani.. Yazik etmiş kendine..Onun gibi bir şeydi ve dedenin kaybettiğini anlayınca izlemeye gönül el vermedi..![]()
Ahh be dedem 60 yaşında güreşe tutuşursan olacağı bu yani.. Yazik etmiş kendine..![]()
OlunurGay olunur mu? Gay doğulur mu?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.